Logo Kista Tandvård

Om oss

Välkommen till Kista Tandvård

Ett leende säger mer än tusen ord

Vi startade vår klinik i september 2006. Vi arbetar med alltigenom modern teknik. Alla journalhandlingar, såsom röntgenundersökningar, dokumenteras digitalt. Vi tänker på miljön. Vår mottagning är helt amalgamfri!​

Vi erbjuder sedvanlig allmäntandvård som undersökningar, lagningar, borttagning av tandsten, tandblekning med mera. Men även avancerade behandlingar som exempelvis estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Vi håller oss ständigt uppdaterade med senaste metoder och material genom en ständig vidareutbildning.​

Kista Tandvård är ansluten till Försäkringskassan och följer dess rekommenderade priser. Vi har också medlemskap i Svenska Tandläkarförbundet och i Privattandläkarna.

Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter

Kista Tandvård

Besöksadress

Finlandsgatan 68, 3 trappor - visa på karta

Telefon

08-751 00 26
Öppettider

Aktuellt

Boka tid

Skicka in dina uppgifter så kommer du att bli kontaktad av oss inom kort.
Hoppsan! Något verkar ha gått fel. Testa att skicka din förfrågan igen eller kontakta sidansvarig på info[a]varden.se om felet kvarstår. (Det här meddelandet försvinner efter 10 sekunder).

Tack för din bokningsförfrågan!

Du kommer att få ett bekräftelsemeddelande till din e-post.

Behandlingar

 • Undersökning av ny patient

  En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.

  Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

  Innan en tandläkarundersökning

  Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt innan en tandläkarundersökning förutom att det såklart är bra om du har borstat tänderna lite extra noggrant.

  Under tandläkarundersökningen

  Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren manuellt och med hjälp av röntgen om man har hål, hur tandköttet ser ut och om det finns risk för tandlossning. Vid besöket brukar tandläkaren även ta bort tandsten om det finns.

  Fyra röntgenbilder ingår i priset.

  Om problem behöver åtgärdas

  Om det visar sig att du har några problem som behöver åtgärdas, till exempel ett hål, kommer vi tillsammans fram till hur och när det skall åtgärdas.

  Varmt välkommen!

  810 kr Fullständig undersökning när du kommer som ny patient till oss. Fyra röntgenbilder ingår.
  Boka Läs mer
 • Munhygienbehandling hos tandhygienist

  Tandhygienisten jobbar framför allt preventivt, med andra ord arbetar de med förebyggande munhälsa.

  Innan ett besök hos tandhygienist

  Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt innan ett besök hos tandhygienist men att ha nyborstade tänder är bra.

  Vad gör tandhygienisten under en behandling?

  Tandhygienisten tar bort tandsten, putsar och polerar. Fluorbehandling ges vid behov och hygienisten kontrollerar även tidigare genomförd behandling.

  Efter ett besök

  Tandhygienisten kommer också att ge dig tips på hur du själv tar hand om dina tänder på bästa sätt för att du skall ha en god tandhälsa.

  595 kr Tandhygienisten tar bort tandsten, putsar och polerar. Fluorbehandling vid behov. Munhygieninstruktion och kontroll av tidigare behandling. Ev. kan det behövas flera besök om det är rikligt med tandsten och djupa fickor i tandköttet.
  Boka Läs mer
 • Tandutdragning

  En tand kan skadas eller infekteras så pass illa att den måste tas bort. Andra exempel på när man behöver dra ut en tand är om man har en visdomstand.

  Behandlingen inleds med en ordentlig undersökning av tanden och du får sedan bedövning innan själva behandlingen börjar.

  Vad ingår i priset för tandutdragning?

  I priset ingår alla moment men om tanden behöver delas eller opereras ut blir behandlingen dyrare. I vissa fall kan det även krävas en kontrollröntgen ca 14 dagar efter behandlingstillfället.

  985 kr Vanlig utdragning av en tand. Alla moment ingår.Om tanden behöver delas eller opereras ut blir behandlingen dyrare.
  Boka Läs mer
 • Tandlagning på kindtand, tre ytor

  Om man får ett hål i en tand eller om en gammal lagning gått sönder så behöver tanden lagas.

  Hur går behandlingen till?

  Behandlingen inleds alltid med en undersökning. De flesta brukar vilja ha bedövning men det är något som man bestämmer själv. Vi tar sedan bort den skadade delen av tanden genom att borra innan hålet lagas med en plastfyllning.

  Om du har fått bedövning så sitter den ofta i ett par timmar efter behandlingen men du kan använda tanden som vanligt även om det är bra att vara lite försiktig.

  I priset ingår alla moment i behandlingen inklusive material.

  1 210 kr Lagning med plastfyllning, inklusive material.
  Boka Läs mer
 • Rotfyllning av framtand

  När behövs en rotfyllning?

  En vanlig orsak till att en rotfyllning behövs är att pulpan (det som sitter inne i tanden) blivit infekterad, det vill säga att man fått karies. Om pulpan blir infekterad kan inte kroppens försvar skydda mot bakterier.

  Rotfyllningen innebär då att man gör rent tanden och rotfyller den så att bakterierna försvinner och inte längre kan attackera.

  Vilket material används vid rotbehandling?

  Det vanligaste materialet kallas guttaperka och är ett gummiliknande material som klistras fast i rotkanalen och sluter den.

  Bedövning

  Du får oftast lokalbedövning innan rotfyllning. Om pulpan i den drabbade tanden är död behövs i regel ingen bedövning då risken för att känna smärta är mycket liten.

  Efter en rotfyllning

  Du kan känna visst obehag efter behandlingen men det brukar försvinna efter någon dag.

  För mer information om rotfyllning, välkommen att kontakta oss!

  *3 143 kr Upprensning och rotfyllning av en framtand med en rotkanal, inklusive alla moment och allt material.
  Boka Läs mer
 • Krona på enstaka tand, metall och porslin

  Tandkronan är den synliga delen av tanden som täcker tandroten. Dina kronor kan av olika anledningar skadas. Det kan till exempel röra sig om karies, slitage eller av en specifik händelse.

  Om tanden är så pass förstörd att det inte räcker med att göra en plastfyllning eller att klistra fast en ersättningsdel kan din tandläkare behöva göra en helt ny krona. Den förstörda kronan byts då ut mot en konstgjord.

  Vad ingår i priset?

  Krona med metall och porslin; helkeramisk krona. Priset gäller när man gör en enda krona. I priset ingår allt material och tandtekniskt arbete.

  *4 510 kr Priset gäller när man gör en enda krona. I priset ingår allt material och tandtekniskt arbete.
  Boka Läs mer
 • Krona på enstaka tand, helkeramisk

  Tandkronan är den synliga delen av tanden som täcker tandroten. Dina kronor kan av olika anledningar skadas. Det kan till exempel röra sig om karies, slitage eller av en specifik händelse.

  Om tanden är så pass förstörd att det inte räcker med att göra en plastfyllning eller att klistra fast en ersättningsdel kan din tandläkare behöva göra en helt ny krona. Den förstörda kronan byts då ut mot en konstgjord.

  Vad ingår i priset?

  Krona med metall och porslin; helkeramisk krona. Priset gäller när man gör en enda krona. I priset ingår allt material och tandtekniskt arbete.

  *4 510 kr Priset gäller när man gör en enda krona. I priset ingår allt material och tandtekniskt arbete.
  Boka Läs mer
 • Tandimplantat

  Om du har förlorat en eller flera tänder kan du behöva få nya, konstgjorda tänder som ersättning. Hos oss utför vi både kirurgi och protetik.

  Vad är tandimplantat?

  Tandimplantat används för att ersätta en eller flera förlorade tänder. Ett implantat är en slags konstgjord rot i form av en skruv gjord i titan. Behandlingen innebär att titanskruven opereras in i käkbenet och på den fästs sedan de nya konstgjorda tänderna.

  Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om implantat!

  Pris efter konsultation
  Boka Läs mer
 • Estetisk tandvård

  Är du missnöjd med hur dina tänder ser ut? Du kanske tycker att de är för mörka, är slitna, har fula lagningar eller står fel? Hos oss kan du få hjälp med olika typer av estetisk tandvård för att korrigera de upplevda problemen.

  Vi hjälper dig med den bästa lösningen

  Hos oss ser vi till att hjälpa dig med den bästa lösningen. Det kan exempelvis vara tandblekning, tandställning, skalfasader eller kronor och broar.

  Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om hur vi kan hjälpa dig!

  Pris efter konsultation
  Boka Läs mer

* Inkl. Högkostnadsskydd

Våra medarbetare

 • Medarbetare

  Firouzeh Pilvaran

  Leg. Tandläkare, Umeå universitet 2007

  Jag jobbar med allmäntandvård och många olika behandlingar. Jag pratar svenska, persiska och engelska. Jag är även utbildad på Umeå universitet inom implantatbehandlingar, både kirurgi och protetik. Estetisk tandvård tycker jag är extra roligt att arbeta med - vi blir glada av alla fina nya leenden :)

  Läs mer
 • Medarbetare

  Mahmood Mohammadi

  Leg. Tandläkare, Umeå universitet 2002

  Jag jobbar med allmäntandvård och många olika behandlingar. Jag pratar svenska, persiska och engelska. Jag är även specialutbildad på Umeå universitet inom implantatbehandlingar, både kirurgi och protetik.

  Läs mer
 • Medarbetare

  Leila Azad

  Tandsköterska, examinerad 2009 i Stockholm

Kontakt

Kista Tandvård

Telefon

08-751 00 26

Besöksadress

Finlandsgatan 68, 3 trappor
Öppettider

Vägbeskrivning

T-bana till Akalla C, buss 514 och 518

Uppskattad färdtid
Beräknad reslängd

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

0,0

Baserat på 0 omdömen

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information

Frågor

Är det något du undrar över går det bra att ställa en fråga till oss här.